Stilte weekend Abdij Hoeve in Doetinchem

Stilte weekend 3, 4 en 5 januari 2025
Schrijf je hier in voor de workshop »

Wanneer het nieuwe jaar als een nog onbetreden ruimte voor ons ligt, is het goed om deze eerste dagen van het nieuwe jaar tijd te nemen om ons erop voor te bereiden.

Ik wil als leidraad voor dit weekend een aantal teksten en oefeningen uit het boekje Yoga van Moed en Mededogen gebruiken. Aanleiding is dat dit boekje in juli in de Verenigde Staten en Canada wordt  uitgebracht onder de titel ‘Yoga of Courage and Compassion’. Dit wordt ook als een luisterboek (audiobook)  uitgebracht.

Andrew Harvey, co-author of Heart Yoga, schreef de volgende tekst als aanbeveling voor dit boekje:
“This is a brave and passionate book that should be in every yoga lover’s backpack. It shows that yoga is far more than the beneficial physical exercise it has often been reduced to in our materialistic culture, and it demonstrates with precise verve how doing yoga can provide a foundation of galvanized yet peaceful energy for the courageous work of sacred activism and for rising gracefully to the brutal challenges of our time.”

In dit weekend wil ik op de ingeslagen weg van ‘sacred activism’ verder gaan om het lichaamswerk van de Yoga of Courage and Compassion verder uit te diepen en praktisch te maken in ons leven van alledag. Het perspectief is steeds gericht op onze wereld die in een tijd van grote nood verkeert.

Naast het 1e weekend van het nieuwe jaar organiseert William Yang nu ook een Stilte Weekend in augustus/september een nieuwe opstart na de vakantie.

Voor wie: voor diegenen die één van de volgende cursussen volgden: Yoga van Moed en Mededogen, Taboryoga (bij: Ytsje Landman of William Yang) Tabor MeditatieTraining.

Data: 3, 4 – 5 januari 2025
Aanvang:
3 januari vanaf 14.00 uur om kamer in te richten; vanaf 15.00 uur start programma met voorbespreking
Afsluiten:
zondag 5 januari 13.30 -14.30 afsluitende bijeenkomst en daarna in rust afscheid nemen

Prijs: € 395 (één persoonskamer) (voor beroep/yogadocenten is dit excl. btw)

Waar: Abdij Hoeve in Doetinchem https://willibrordsabdij.nl

 

 

 

Schrijf je hier in voor de workshop »

 

© William Yang - Website door WEN Kunst Webdesign & Stan Derksen