Boeken

William Yang heeft in de loop van de tijd verschillende boeken geschreven
die te koop zijn. Het laatste boek m.b.t. zijn promotie is getiteld:
“Ont-worden om te worden wie je bent”.

  1. Hoop en Wanhoop als spirituele kracht;
  2. Tabor – Visioen van Het Verheerlijkte Lichaam
  3. Verlichting en Kanker: Het gevecht met de engel
  4. Psycho-energetische therapie
  5. Yoga van Moed en Mededogen
  6. Yoga of Courage & Compassion (verkrijgbaar via Bol.com en Amazone)
  7. Audiobook Yoga of Courage & compassion via deze link. https://www.simonandschuster.com/books/Yoga-of-Courage-and-Compassion/William-Yang/9781644115077

CD’s

Er zijn 2 basis cd’s met psycho-energetische oefeningen van William Yang te bestellen, die zijn voortgekomen uit zijn boek Psycho-energetische therapie.

Aanvullend heb ik tijdens de Corona crisis een aantal meditaties opgenomen en opgestuurd naar de deelnemers van de cursussen die nu geen doorgang konden vinden. Deze wil ik nu voor een breder publiek en voor ook andere tijden beschikbaar stellen. Het was voor mij een goede gelegenheid de oefeningen heel geconcentreerd in te spreken om de essentie ervan zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. De belangrijkste elementen uit het unieke werk van Hetty Draayer heb ik erin een plaats kunnen geven, maar ze zijn op mijn manier ‘vertaald’. Het is belangrijk om deze oefeningen in deze volgorde te beluisteren en in te oefenen omdat de volgende steeds weer een stap verder gaat dan de voorafgaande.

Na betaling ontvangt u een e-mail met een link erin waar u de CD kunt downloaden.

© William Yang - Website door WEN Kunst Webdesign & Stan Derksen