Boeken

William Yang heeft in de loop van de tijd verschillende boeken geschreven
die te koop zijn. Het laatste boek m.b.t. zijn promotie is getiteld:
“Ont-worden om te worden wie je bent”.

  1. Hoop en Wanhoop als spirituele kracht;
  2. Tabor – Visioen van Het Verheerlijkte Lichaam
  3. Verlichting en Kanker: Het gevecht met de engel
  4. Psycho-energetische therapie
  5. Yoga van Moed en Mededogen

CD’s

Er zijn 2 basis cd’s met psycho-energetische oefeningen van William Yang te bestellen, die zijn voortgekomen uit zijn boek Psycho-energetische therapie.

Aanvullend heb ik tijdens de Corona crisis een aantal meditaties opgenomen en opgestuurd naar de deelnemers van de cursussen die nu geen doorgang konden vinden. Deze wil ik nu voor een breder publiek en voor ook andere tijden beschikbaar stellen. Het was voor mij een goede gelegenheid de oefeningen heel geconcentreerd in te spreken om de essentie ervan zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. De belangrijkste elementen uit het unieke werk van Hetty Draayer heb ik erin een plaats kunnen geven, maar ze zijn op mijn manier ‘vertaald’.

Het is belangrijk om deze oefeningen in deze volgorde te beluisteren en in te oefenen omdat de volgende steeds weer een stap verder gaat dan de voorafgaande.
Het zijn 3 series van 3 oefeningen.
Serie 1: Het vitaliseren en versterken van het immuunsysteem.
Een eerste stap is de ruimte van je eigen lichaam op een positieve en liefdevolle relatie te bewonen en je niet te laten regeren door grote en kleine angsten.
Thema’s zijn:
diepe ontspanning in een doorleefd contact met de Aarde; openen en vertrouwd raken met het ‘ademend kruis’; het kosmisch oog in het hart van het kruis;
immunologische driehoek van lever, milt en thymus

Serie 2: Het energetisch getransformeerde lichaam
Loskomen van de beleving van het lichaam als een compacte massa en contact maken met het lichaam als energetische leefruimte.
Thema’s zijn:
Verbinding tussen het 9e chakra, 40 cm onder je en het kosmisch oog; ruimte in lichaam doorstraald laten worden door de ‘zon van rechts’; het recht en open zijn in de wervelkolom en het ‘opstandings’lichaam; mystiek lichaam: boven individueel energetisch veld – mens en mensheid

Serie 3: Het openen van de innerlijke zintuigen
Via het naar binnen keren van de zintuigen een directe ervaring krijgen van het LEVEN in je
Thema’s zijn:
openen van de innerlijke tastzin; openen van de innerlijke smaak; openen van de innerlijke reuk; openen van het innerlijk zien; openen van het innerlijk horen;

Na betaling ontvangt u een e-mail met een link erin waar u de CD kunt downloaden.
Zolang serie 2 en 3 nog niet op de website staan, is een mailtje voldoende, zodat wij ze naar u toe kunnen sturen.

 

© William Yang - Webdesign door WEN Kunst Webdesign & Igdise Webdesign en Educatie